2022 YILI SGK KAPSAMINDA REHBERLİK FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME

 

Kilis Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülkadir AKKAŞ 2022 Yılı Bilgilendirme ve Rehberlik Faaliyetleri Kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İl Müdürü AKKAŞ, sosyal güvenlik hak ve yükümlülükler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; kurum hizmetleri, Prim teşvikleri ve uygulamaları hakkında yaptığı açıklamada prim teşviki ve uygulamaları ile İşveren, sigortalılarımız ve vatandaşları daha iyi bilgilendirmek için yoğun şekilde personellerimiz ile sahada bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları tüm platformda yapılmış ve anlatılmaya da devam edilmektedir.

Çalışanlarımıza şu sloganımız ile kayıt dışı çalışmamaları için “sigortalı olmak bir haktır.Geleceğin için hakkını koru”

İşverenlerimiz ve sigortalılarımıza da“ Huzurlu bir toplum, güçlü bir Türkiye için kayıt dışı çalışmayın, çalıştırmayın.”diye sesleniyoruz.

Bu açıklamalar ve yapılan faaliyetler doğrultusunda kayıt dışı istihdamın azaldığını görmekteyiz Bu konuda tüm paydaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın