Elbeyli Belediyesi bünyesinde çalışan devlet memurlarının sosyal denge tazminatlarında 2024 yılı dönemini kapsayacak şekilde yüzde 120 oranında artış yapıldı. Memurların yüzünü güldüren artış, yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen Sendikası Kilis Şubesi ile Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek tarafından imza altına alındı.
İmza törenine, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Memur-Sen İl Başkanı Bekir Şen, Bem-Bir-Sen Sendikası Kilis Şubesi Başkanı Ali ÖZAVAN, Bem Bir Sen Sendikası Yönetimi adına Mustafa Ceritlioğlu katıldı.
Törende konuşan Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, yapılan artışla ilgili, “Görüşmelerin ardından memur arkadaşlarımıza yüzde 120 oranında sosyal denge tazminatı verilmesi kararlaştırılmıştır.
Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen Sendikası yöneticileri çalışma arkadaşları adına en üst limitten verilen sosyal denge tazminatı için Başkan Süleyman Şimşek’e teşekkürlerini ilettiğini söyledi.
Bem-Bir-Sen Sendikası Başkanı Ali ÖZAVAN ise kanunun öngördüğü en üst limitten artış yapılmasından dolayı üyeleri ve teşkilatı adına mutlu olduklarını belirterek, “Başta emekçi ve emek dostu, Elbeyli’nin mimarı Belediye Başkanımız Süleyman Şimşek olmak üzere sendika yöneticisi arkadaşlarımız ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimize ve memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
ELBEYLI BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ŞİMŞEK ’DEN BELEDİYE MEMURLARINI KAPSAYAN SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNE YÜZDE 120 ARTIŞ.

Bir yanıt yazın