Kahramanmaraş’ta 6 Şubat günü yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin akabinde, gözler uzmanlardan gelecek açıklamalara çevrildi. Maraş, Hatay ve Kayseri’de yaşanan sarsıntıları bilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Sivas’ı işaret etti. Uzman isim deprem beklenen şehirleri tek tek sıraladı! İşte detaylar

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler 10 ilde birden büyük bir faciayla sonuçlandı. 46 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken, milyonlarca vatandaşımızın da barınma sorunu ortaya çıktı. Depremle beraber yerle bir olan şehir merkezlerinin ardından bölgede yaşayan depremzedeler çadır kentlere ve konteynerlara yerleştirildi.

Türkiye, Maraş depremlerinden sonra tek yürek olurken milyonların gözü uzman isimlerden gelen açıklamalara çevrildi. Marmara’da beklenen büyük deprem gerçeği ile tekrar yüzleşildiği şu günlerde, Prof. Dr. Naci Görür hem deprem beklenen şehirleri tek tek açıkladı, hem de büyük Marmara depremine ilişkin görüşlerini belirtti. Daha önce Kahramanmaraş, Hatay ve Kayseri’deki depremleri bilen uzman isim, bu kez de Sivas’ı işaret etti.

PROF. DR. NACİ GÖRÜR DEPREM BEKLENEN ŞEHİRLERİ TEK TEK SIRALADI

Maraş’ta yaşanan büyük felaketten önce sık sık bölgeye dair uyarılar yapan Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye’de deprem yaşaması olası olan şehirleri tek tek sıraladı. Görür, Maraş’taki depremlerin ardından Hatay ve Kayseri’de sarsıntı olabileceğini söylemişti ve 1 ay içinde bu illerimizde beklenen sarsıntılar yaşanmıştı. Öngörüleriyle kamuoyunu aydınlatan Naci Görür, bu kez Sivas’a dikkat çekti.

 

Prof. Dr. Naci Görür, Sivas’ta fay hareketliliğinin devam edeceğini belirtti. Öte yandan uzman isim, Marmara’da beklenen depreme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİLİVRİ VE TEKİRDAĞ AÇIKLARINDA ÇOK SIK DEPREM OLUYOR!

Bir yanıt yazın