Kilis Milli Eğitime Tabletler teslim edildi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan eğitime destek kampanyası kapsamında 365 Oda/Borsa Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla 30 bin Klavyeli Tableti ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıyor.
Bu kapsamda Kilis Ticaret ve Sanayi Odamız da (KİTSO) salgın sürecinde online eğitim imkanlarına erişim zorluğu yaşayan öğrencilere destek olmak için tablet bilgisayar desteği sağladı.
Kilis Ticaret ve Sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa CELKANLI, odamızı ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT’a bu kapsamda alınan 55 adet EBA uyumlu tablet bilgisayarı teslim etti.
Tablet bilgisayarların Kilisli öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız Hacı Mustafa CELKANLI, TOBB ve KİTSO’nun her zaman eğitime destek verdiğini ve bu konuda önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
Devletin bu konuda gereken çalışmaları yaptığının altını çizen Başkanımız Celkanlı, KİTSO olarak da Kilis’te eğitimle ilgili gerçekleştirilen çalışmalara katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti; “Eğitim konularıyla ilgili üzerimize ne düşüyor ise bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bugün 55 bilgisayarımızı sayın müdürümüze teslim ediyoruz. İnşallah bu tabletlerimiz de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gidecek ve onlar da eğitimlerini bizlerin ufak da olsa bu katkılarıyla devam ettirmiş olacaklar.”
-KİTSO Her Zaman Yanımızda-
TOBB ve KİTSO’ya eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin AKKURT ise tablet bilgisayarların Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği kriterler doğrultusunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını belirtti. Akkurt, şu ifadeleri kullandı: “Malumunuz bu salgın döneminden sonra uzaktan eğitime geçildi ve bu süreçte öğrencilerimizin özellikle tablet ve bilgisayara ihtiyaçları vardı. Bu anlamda sağladıkları destekten dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ciddi anlamda bir tablet dağıtımı oldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi bugün de bize gelerek geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri için takdim edilen bu hediyeler için öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın