Kilishaber.net sitemize kilis’teki sözde şeyh hakkında gelen ihbar akıllara durgunluk verir nitelikte.

Aileyi dergaha davet eden kutub mertebesi alan yaşlı hanım ablalardan biri. Ailenin ne kadar varlıklı olduğunu “hocanın” kulağına üfürüyorlar Aile ilk ziyaretinde adak kurbanı kesilmesi için dergaha bağış yapıyor. Kurban için dergahtakiler, aileden 8500tl istiyor. Ortalama bir kurban bedelinin 5-7bin lira civarında olduğunu bilen aile büyüğü neden fazla para istediklerini soruyor. Biz size en iyi kurbanı seçiyoruz şeklinde “makul” bir cevap alıyorlar.

Allah dostu mübarek Sözde şeyhin  uzmanlık alanı, her zaman “en iyi kurbanları” seçiyor. Varlıklı ailenin sahip olduğu lüks araçları gördükçe Şeyhin ateşi yükseliyor. Yine bir gece ateşler içinde yatarken bir rüya görüyor. Hemen ertesi gün aileye haber gönderiyorlar.

Şeyhimiz sizi rüyasında görmüş acil gelmeniz gerekiyor.

 

Aile bir merak ve telaş içerisinde dergaha geliyor.Aileyi, Şeyhin yaşlı kurmayları karşılıyor. Hemen tezgah kuruluyor.

Hoca sizi rüyasında görmüş, üzerinizde çok büyük bir büyü varmış. Bu büyü üzerinizde helal görünmeyen mala mülke bağlanmış. Bu büyü bozulmazsa başınıza olmadık musibetler gelecek. Sizin acilen üzerindeki haram parayı elinizden çıkarmanız gerekiyor.

Peki bu haram paranın miktarı ne kadar ve nasıl elden çıkartacağız

Şeyh kendi aracını size veriyor, sizde  altınızdaki lüks mercedesi şeyh’e vereceksiniz. Sıfıra sıfır mevzu kapanacak. Mercedes’in sahibi hanım ablamız yuvarlak bir hesapla takas edilmek istenen araçla kendi aracının arasında neredeyse bir milyon lira fark olduğunu ifade ediyor. Bunu kabul edemem diyor.Eğer bu takas teklifi geri çevrilirse, şeyh’in çok üzüleceğini, bu kadar mübarek birinin yüzünü yere baktırdıkları için ailenin bir çok sıkıntı ve bela ile karşı karşıya kalacakları aktarılıyor.

Şeyh  sosyal medya hesaplarında ne diyor?!

Kim benim ehl-ı beytime buğuz ederse, gideceği yer cehennemdir”

Kurulan tezgahı zamanında farkeden ailenin diğer üyeleri devreye giriyor. Emanet alınan aracın derhal teslim edilmesini istiyorlar. Büyü bozma karşılığında yapılan takas teklifini de aptalca bulduklarını, “kibar” bir dille ifade ediyorlar. Hayalleri yıkılan Şeyh bir hışımla,  mersedesin sahibi yaşlı kadını arıyor. Telefonda ağzına geleni sayıyor. Bana hizmet edecek adam mı yok!!! Siz kendinizi ne sanıyorsunuz diyor. Kendisine selam veren herkesin üzerinde hüküm kurma hakkı olduğunu düşünen,  Mercedes’in sahiplerini de bir güzel paylıyor.

Bir yanıt yazın