Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG’ye ait stratejik hedefi vurdu. Fransız çimento şirketi Lafarge’a ait tesisin bulunduğu yerleşke, terör örgütü PKK/YPG tarafından sözde askeri karargah olarak kullanılıyordu. MİT son üç günde PKK/YPG’nin Halep, Haseke ve Rakka’da terör merkezi haline getirdiği onlarca hedefi imha etti.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye’nin kuzeyinde Halep’in Aynularap ilçesinde, Fransız çimento şirketi Lafarge’a ait tesisin bulunduğu yerleşkenin bir bölümünde yuvalanan PKK/ YPG’lilere ait stratejik hedefi vurdu.

MİT TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT NOKTAYI HEDEF ALDI

2013-2014 yıllarında terör örgütü DEAŞ’ı finanse ettiği ortaya çıkan Fransız çimento şirketi Lafarge’ın tesisinin yer aldığı yerleşkeyi, bir diğer terör örgütü PKK/YPG, 2015’ten bu yana sözde askeri karargah olarak kullanmaya devam ediyor. AA’nın yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, MİT, pazar günü öğle saatlerinde Aynularap’ın güneyindeki yerleşkenin bir kısmına yuvalanan terör örgütü PKK/YPG’lilere ait noktayı hedef aldı.

Bir yanıt yazın