WhatsApp yeni bir özelliği daha kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Twitter’da bulunan mesaj düzenleme özelliği, WhatsApp kullanıcılarına da sunulacak. WhatsApp, kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için yeni özelliklerini devreye sokmaya devam ediyor.

Neredeyse akıllı cep telefonlarının hayatımıza girmesi ile birlikte Whatsapp uygulaması da hayatımıza girdi. Anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanıcılara sunulan WhatsApp, geliştirilen özellikleri sayesinde farklı birçok alanda da tercih ediliyor.

WhatsApp uygulaması sadece anlık iletişim için değil; iş toplantıları, eğitim ve sosyalleşmek adına da kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. WhatsApp, kullanıcı deneyimlerinin artırılması için yeni özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, Twitter’daki Tweet düzenleme özelliğinin WhatsApp uygulamasına, mesaj düzenleme özelliği şeklinde entegre edileceği duyuruldu. WhatsApp, mesaj düzenleme özelliğini yakın bir zaman içerisinde kullanıcılara sunacağını ifade etti.

ON BEŞ DAKİKA AKTİF OLACAK

WhatsApp’ın sosyal medya hesabı olan WABetaInfo’ya göre, uygulama yakın zamanda kullanıma sunulacak olan güncelleme kapsamında beta cihazları için mesaj düzenleme özelliğini duyurdu. WhatsApp kullanıcılarına sunulacak olan mesaj düzenleme özelliği sayesinde, mesaj gönderildikten sonra 15 dakika içerisinde düzenleme aktif olabilacak. Gönderilen mesajın yeniden düzenlenmesi durumunda, değiştirilen mesajın sağ alt kısmında düzenlendi etiketi yer alacak. Mesaj ile sohbetteki diğer kullanıcılara bu mesaj düzenlenmiştir şeklinde bir uyarı da paylaşılacak.

DAHA GÜVENLİ BİR KULLANIM

Uzun süredir WhatsApp kullanıcıları tarafından beklenen bu özellik ile mesajlaşma deneyiminde olumlu gelişmeler meydana gelecek. Aynı zamanda birçok kullanıcıya göre bu özellik sayesinde sohbetler daha güvenilir bir noktaya evrilecek. WhatsApp’ın mesaj düzenleme özelliğine ek olarak yeni bir sesli sohbet özelliği geliştirdiği de duyurulan bilgiler arasında yer aldı. Henüz konuya dair net açıklamalar yapılmamış olsa da Android işletim sistemine sahip cihazlarda görülen bu yenilik ile WhatsApp gruplarında tek sefer oynatabilir sesli mesajlara izin verileceği ifade ediliyor. WhatsApp tarafından yapılan güncellemeler ve devreye sokulan yeni özellikler ile kullanıcıların kullanım deneyimlerinin artırılması ve uygulamadan daha yüksek performansların elde edilmesine imkan sunuluyor. WhatsApp tarafından gerçekleştirilen bu güncellemelerde kullanıcılar tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor.

Bir yanıt yazın