Kilis AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Karakuş; Halka hizmet için yola çıktık

AK Parti Belediye başkan A. Adayı Esvi milletvekili Uzman Dr. Fuat Karakuş;  Sevgili hemşehrilerim, değerli Kilisliler. Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

1973 yılında Kilis’te doğdum. Çocukluğum, ilk gençlik yıllarım bu şehirde geçti. Üniversite yılları, uzmanlık eğitimi ve mecburi hizmetlerimi tamamladıktan sonra 2005 yılında doktor olarak Kilis’e döndüm. Önce doktor, akabinde başhekim ve daha sonra da milletvekili olarak hizmet etmiş olmaktan gurur duyduğum güzel Kilisimize daha güzel hizmetler edebilmek gayesiyle yola çıkmış bulunmaktayım.

Kıymetli Kilisliler; ilk defa milletvekili adayı olduğum dönemde telaffuz etmiş olduğumuz ve sizlerin de teveccüh göstererek bizi bağrınıza bastığınız “ Bizim için değerlisiniz çünkü Kilislisiniz” sloganıyla yeniden Bismillah diyerek gönüllerinize talip olmaya geldim. Gönlünü, hayallerini, hedeflerini bu şehre adamış bir kardeşiniz olarak; daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir gelecek vizyonuyla, bugüne kadar edinmiş olduğum bürokratik ve siyasi tecrübelerimi bu şehre olan derin bağlılığım ve sorumluluk bilincimle birleştirerek karşınıza geliyorum. Şeffaf yönetim anlayışı, katılımcı karar süreçleri, şehrimizin kültürel ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarabilmek başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına duyarlı, adalet ve eşitlik ilkesini şiar edinmiş, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan, bu şehrin her bir ferdiyle hemhal olacak bir belediyecilik anlayışıyla buradayım.

Aziz kardeşlerim; kurulduğu günden itibaren “ Halka hizmet Hakka hizmet” prensibiyle ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmak hedefinden sapmayan AK Partimiz halka hizmetkarlık vazifesini Genel başkanından en küçük birimine kadar  layık-ı vechiyle ifa etmiştir. Bu süreçte bir çok mümtaz şahsiyetler bu kutlu davaya hizmet etmiştir ve etmeye devam etmektedir. Partimizin bu anlayışı bir bayrak yarışı olarak devam etmektedir. Kilisimiz özelinde bugüne kadar AK Partimiz bünyesinde bu şehre hizmet etmiş milletvekillerime, belediye başkanlarıma, il başkanlarıma ve adını burada zikredemediğim bütün partililerimize teşekkür ediyorum. 2016 yılında milletvekili olarak devretmiş olduğum bayrağı,  belediye başkanı olarak devralmak için huzurlarınızdayım.

Bu hizmet yolunda “Aşkınan çalışan yorulmaz” diyerek; gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak için yola revan olduk. Bu yolda dualarınıza ve teveccühlerinize talip bir Şehremini adayı olarak hepinizi tekrardan en kalbi duygularımla ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

“Hayatı paylaşmak için sevgi varsa engel yoktur.”

 

Bir yanıt yazın