Baharın habercisi olan erik tezgahlarda yer almaya başladı. Eriğin fiyatını gören herkes adeta şaşkınlık geçirdi. En sevilen yaz meyvelerinden biri olan ve nisan ayının başında yetişmeye başlayan olan erik, vakti olmasa da tezgahlardaki yerini almış oldu. Fakat eriğin fiyatı ise adeta dudak uçuklatan cinsten oldu. Erik tezgahlarda 999.50 liradan satışa çıktı. Bu konu sosyal medyaya taşınıp dalga konusu oldu.

YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ

Kimsenin kolay kolay vazgeçemediği tadına doyum olmaz özellikle yaz aylarının olmazsa olmazı olan erik, fiyatı ile gündeme gelmiş oldu. Mart, nisan, mayıs ve haziran ayları içinde yetişmeye devam eden fakat vakti gelmemesine rağmen tezgâhlarda yerini almış olan erik, fiyatı ile görenleri şoka uğrattı. Fiyatı sonrasına birçok vatandaş şaşırdı.

ANE İLE ALMAKTAN BAŞKA ÇARE KALMADI

Tezgahlarda eriğin fiyat etiketini gören vatandaşlar adeta bir daha dönüp baktı. 21 Mart 2023 tarihli olan fiyat etiketlerinde eriğin kilosunun 999.50 lira olduğunu gören kimseler büyük bir şaşkınlık yaşamış oldular. Şimdiden erik tüketmek isteyen vatandaşlar kilo ile almak yerine tane ile almaktan başka yol bulamadılar. Eriğin fiyatının bin liraya yaklaşmış olmasından dolayı ‘gram altına rakip’ şeklinde yorumlar da aldı. Dikkat çeken fiyatı sonrasında, birçok sosyal medya kullanıcı tarafından da eleştirilen konular arasında yer aldı.

SOSYAL MEDYAYA TAŞINDI

Gıdalar için yüksek fiyatlar devam ediyor. Şimdi de yeni yeni çıkmaya başlamış olan erik fiyatı ile gündeme oturdu. Eriğin fiyatı gram altın ile yarışır cinsten oldu. Gören herkes adeta şok geçirmiş oldu. Kilogram ile alamayan vatandaşlar çareyi tane tane almakta buldu. Bahsi geçen konu sosyal medyaya da taşındı. Birçok kullanıcı eriğin kilogram fiyatı hakkında eleştiri içerikli yorumlar yaptı. İlerleyen günler içerisinde eriğin fiyatının düşmesi de beklentiler arasında. Şimdilik dudak uçuklatan eriğin ilerleyen günlerde ne kadardan satılacağı merak ediliyor.

Bir yanıt yazın