Ömer Yabancı, “31 Mart 2024 Kilis Belediye Başkanlığı için yola çıkıyoruz “
MHP Kilis Belediye Başkan aday adayı Ömer Yabancı, 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçimleri için adaylık başvurusunu yaptığını söyledi.
Yabancı, Güçlü, kararlı, çalışkan, dürüst teşkilat yapısı ve dinamik bir kadroyla “Kilis halkına hizmet vermeye hazır olduğunu ifade ederek, “ Şehrimizin insanlarına hak etmiş olduğu değeri verip başarılı Kilis Belediyeciliğiyle tüm halkımızı buluşturacağını vadediyor. Adaylık başvuru sürecimde heyecanıma ortak olan ve bunu paylaşmamızı sağlayan Kilis’imizin güzide, pek değerli basın mensupları, Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılan genel seçimlerde güzide şehrimizden bir milletvekili çıkararak MHP’nin güçlü sesini duyuran partimizin, 2024 yerel seçimlerinde de yeniden zafer kazanması için son gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanıyoruz. Bu seçimlerde Allah’ ın izniyle 2019 yerel seçimlerinde aldığımız sonucun çok daha iyisini alarak Kilis Belediye Başkanlığını kazanmak üzere yola çıkıyoruz. 2019 yılı 31 Mart Belediye seçimlerinde yüzde 33’lere taşıdığımız partimizin oy oranını, bu sene daha da yükseltip Kilis’imizi hak ettiği daha iyi yerlere taşıyacağız. Bugün aday adaylığımı sizlerin önünde açıklıyorum. İnanıyorum ki 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkacağız, çünkü şahsım ve teşkilatım olarak bu çalışma gayretine ve donanımına sahibiz” dedi.
Yabancı sözlerini şöyle sürdürdü, “Amacım doğup büyüdüğüm, yetiştiğim bu bereketli topraklara hizmet etmek, Kilis için hiç durmadan çalışmak, eğitim ve kültür alanında, sosyal hizmet alanında çözüm getiren, fayda sağlayan projelerimizi kültürümüze yabancılaşmadan kadınlarımızın ve gençlerimizin fikirlerine daha da önem vererek yerli ve milli hedeflerle gerçekleştirmektir. Modern Kilis anlayışıyla kendi omurgamızı ve değerlerimizi merkeze almak şartıyla diğer kültürlere açılmak hedefimizdir. Cesaretli, ahlâklı, okuyan, düşünen, sorgulayan ve üreten mutlu bir gençlikle el ele veren belediyecilik anlayışı ile Kilis ilimizi çok daha güzel, çok daha huzurlu bir topluma kavuşturacaktır. Çocuklarımıza korunmuş, talan edilmemiş bir kent bırakmak için çevre ve imar konularında mücadele edip, işsizliği en aza indiren belediye unvanına sahip olarak maddi sıkıntıların olmadığı, evlerinde iş yerlerinde stres ve sıkıntıdan uzak , huzurlu Kilis hedefimiz olacaktır. Rabbim bizlere çıkmış olduğumuz bu yolda, bu kutsal görevi nasip ederse bahsetmiş olduğum konulara inşallah hep birlikte şahitlik edeceğiz. Biz sorumluluklarımızın ve talip olduğumuz görevin bilincinde, gayet emin adımlarla hareket eden dürüst, çalışkan, dinamik, sorun değil çözüm odaklı, halkı dinleyebilen, kişi hak ve özgürlüklere saygılı bir belediyecilik anlayışıyla bu gün sizlerin karşısındayız.” diye konuştu.
MHP İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Mart ayındaki seçimler için startı verdiklerini ifade ederek, “Aday arkadaşımız kim olursa olsun, Belediyenin burçlarına seçim akşamı 3 hilali dikeceğiz. Sahada aday adaylarımız çalışıyor, yasal süreçte devam ediyor. İnşallah, seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.
MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise MHP’nin Kilis Belediyesini kazanacağını ifade ederek, “Bu yıl içerisinde yapılan seçimlerde milletvekilini yıllar sonra Kilis’ten çıkardık. Ben o zamanda söylemiştim, belki birileri hayal görüyor demiş olabilir, ama gerçekler meydandır. Şimdide söylüyorum adayımız kim olursa olsun belediye seçimlerini kazanacağız. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın