Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin ilk yorumu yaptı. Erdoğan, “Sonunda ‘Bay bay Kemal’ birilerini öne sürmek, birilerinin arkasına saklanmak yerine karşımıza çıkacak, bizimle er meydanında yarışacak cesareti gösterdi. İnşallah 14 Mayıs’a kadar 6’lı koalisyonun adayıyla demokratik bir şekilde yarışacak, kendisine gereken koltuğu vereceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 6’lı Masa’nın aday belirleme sürecinde yaşananlar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına da değindi.

“İNSANLIK ADINA BİZ UTANDIK”

6’lı Masa’da yaşananlar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Daha ortada fol yok yumurta yokken bunların kendilerini kaptırdıkları ihtiras rüzgarları karşısında insanlık adına oradaki mazlumlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde daha neler görecek, ne tür kepazeliklere tanık olacağız. siyaset kurumunu bu seviyeye düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Değerli arkadaşlar bunların her işi aynı. Bir yıl önce 6 parti bir araya gelip ittifak kurdular, toplandılar, konuştular, dağıldılar.

Bir yanıt yazın