Ocak ayından bu yana zam üstüne zam alan sigara paketlerinin güncel tutarları, özellikle tiryakilerin yakından takip ettiği gündem maddeleri arasındaki yerini almaya başladı. son zammı geçtiğimiz günlerde alan sigara paketleri için rakamlar epey yükselmişti. Bugün bir haber daha veren Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya her an bir zam daha gelebileceğini duyurdu.

Sigara zammını piyasaya bildiren isimlerden biri olan Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, geçtiğimiz gün kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sigara zammının sinyalini verdi. Başkan Dündar’ın paylaşımının ardından sigaraya zam gelip gelmeyeceği merak konusu haline dönüştü. Peki sigaraya zam geldi mi, gelecek mi? Güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel sigara fiyatları…

BAŞKAN EROL DÜNDAR, SİGARAYA YENİ ZAMMI DUYURDU

Daha yeni zam almış olan sigaraların bir zamla daha buluşacağını açıklayan isim Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar oldu. Erol Dündar, tiryakilere kötü haberi vererek, sigara zammına sinyali yaktı. Sigara fiyatlarında artış olabileceği ifade eden Başkan Dündar, artan maliyetler ve sigaradan alınan maktu vergi oranına dikkat çekti. Son olarak temmuz ayında vergi artışı ile birlikte zam alan sigara fiyatları nerdeyse 40 ila 50 TL bandı arasına dayanmıştı.

YENİ SİGARA ZAMMININ 9 TL OLABİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın paylaşımının ardından sigara fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği sorusu da tiryakilerin kafasında oluştu. Resmi kurumlardan ve sigara markalarından henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmezken; Başkan Erol Dündar, açıklamalarının devamında sigaralara gelecek olan zammın pazartesi günü itibariyle geçerli olacağını söyledi. Bu zam haberinin ardından gözler sigara raflarına kilitlenmişken, sektörün bazı temsilcileri, zammın 9 TL olabileceğini öne sürdü. Ancak zam gelip gelmeyeceği ve ne kadar zam geleceği sorusu, pazartesi netlik kazanacak.

Bir yanıt yazın