ALLAH İNSANI İDDİASINDAN VURUR

Hani AK Parti’nin bir seçim şarkısı vardı.

Ezilenlerin gür sesidir o /
Suskun dünyanın hür sesidir o /
Göründüğü gibi olan /
Gücünü milletten alan
Recep Tayyip Erdoğan

Uğur Işılak tarafından bestelenip şarkı haline getirilen ve AK parti mitinglerinin vazgeçilmez şarkısı.
Bu şarkıda anlatıldığı gibi mazlum milletlerin bütün dünyadaki yegane temsilcisi ve savunucusu hiç şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Erdoğan’ın İslam dünyasına karşı hassasiyetini de hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Filistin’de Sudan’da Afganistan’da Azerbaycan’da Tunus’ta Cezayir’de Fas’ta mazlumlara karşı Kalkan olma görevi Erdoğan’ın üzerindeydi.
Seçim sürecinde ciddi bir algı operasyonu yapıldı. Ve bu operasyonun başını da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan üstlendi.
Vicdan sahibi hiç kimsenin kabul etmediği ve kabul edemeyeceği bir şekilde Türkiye’nin el altından İsrail’e yardım ettiği ticarete devam ettiği…….. Yazılıp çizildi.
Halbuki yukarıdaki şarkıda anlatıldığı gibi Erdoğan’ın belki de en iddialı olduğu konu mazlum ve mahsun Müslümanların hamiliğiydi. Hiçbir kazanımı ve kaybı düşünmeden mazlum Müslümanların yanında oldu ve onları savunmaktan asla geri durmadı.
Gelinen son noktada Allah insanı iddiasından vurur derken Erdoğan en iddialı olduğu konudan kamuoyu nezninde haksız yere mahkum edilmeye çalışıldı. Halbuki bana sorsanız Erdoğan’ın en güçlü yönü neydi diye mazlum milletlerin yanında durması ve İsrail’e karşı olması derdim. Bazı konulara yeteri kadar önem vermezseniz “Allah insanı iddiasından vururmuş.”

Bir yanıt yazın