Sayın başkanım öncelikli olarak Kilis belediye başkanlığımızı tebrik ediyorum.
Takdir edersiniz ki aday olduğunuzda siz bile seçileceğinize ihtimal vermiyordunuz. Ancak diğer partilerin yapmış olduğu hatalar kusurlar nobran tavırlar sizi seçilme potasına getirdi ve dikkatleri üzerinize çektiniz.
Seçildiğiniz gün yapmış olduğunuz icraatlar ve vermiş olduğunuz mesajlar birkaçı hariç hepsi takdirle karşılandı.
Daha sonra yapmış olduğunuz atamalar görüşmeler konuşmalarınıza selamünaleyküm cümlesiyle başlamanız meclis açılışında dua etmeniz Kur’an okutmanız Kilis halkının gözünde sizi meşrulaştırdı.
Ancak odanızda bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını indirmeniz. Her gelen gidene karşı farklı tavır sergilemeniz ve odanızda vermiş olduğunuz fotoğraflarda bazılarında Erdoğan’ın fotoğrafının bulunması bazılarında ise bulunmaması sizin için eksi bir puan olarak yazıldı.
Şunu bilmenizi isterim ki Recep Tayyip Erdoğan bundan 9 ay önce aynı sizin seçildiğiniz yollarla meşru bir şekilde sizi seçen bu halk tarafından seçildi ve ona saygı duyulmasını sizden bekliyor.
Eğer meşruiyet alanı sorgulamaya kalkarsanız bundan önceki seçimde aldığınız oyu ve bu seçimde size verilen emanet oyları düşünmenizi tavsiye ederim.
Size yakışan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin meşru cumhurbaşkanına saygı göstermek ve onun fotoğrafları ile uğraşmaktansa icraat yapmaya zaman ayırmanın çok daha faydalı olacağını söylemek isterim.
Eğer bunu yapmazsanız bu halk size gereğini yapar şimdiden haberiniz olsun……..

Bir yanıt yazın